+ Yorum Gönder
Tatil Gezi ve Turizm ve Dünya Ülkeleri Forumunda İspanya vatandaşı olma şartları Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Harbikız
    Devamlı Üye

    İspanya vatandaşı olma şartları








    İspanya vatandaşı olma şartları

    160 bin Euro'ya ev al, oturma iznini kap

    İspanya'da en az 10 yıl süreyle yasal olarak yaşayan kişiler vatandaşlık için başvuruda bulunabiliyor. Bu süre mülteciler için 5'e, Ibero-America, Andorra, Filipinler, Ekvator Ginesi ve Portekiz vatandaşları için 2'ye ve bir İspanyol vatandaşıyla evli kişiler için 1'e indirilmiş durumda. Ayrıca ülkeyi sarsan ekonomik kriz sonrası, en az 160 bin Euro değerinde ev alan Avrupa Birliği dışı ülke vatandaşları İspanya'da oturma izni alabiliyor.








  2. Zarafet
    Üye





    Madridte gezilecek yerler arasında Palacio Real Madrid’de yer alan bir saraydır. Büyük ihtimalle Madrid’deki en büyük ve en güzel yapıdır. İspanya'nın başkenti Madrid, ziyaretçilerine tarih kokan bir seyahat vadediyor. İşte Madrid'de mutlaka görülmesi gerekenler arasında.




+ Yorum Gönder