+ Yorum Gönder
Tatil Gezi ve Turizm ve Dünya Ülkeleri Forumunda Rusya Vatandaşı olma şartları Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Harbikız
    Devamlı Üye

    Rusya Vatandaşı olma şartları








    Rusya Vatandaşı olma şartları

    5 yıl yaşamak yeter

    Rusya vatandaşlığına başvurabilmek için, 18 yaşını doldurmuş olmak ve en az 5 yıl süreyle ülkede yasal olarak ikamet etmiş olmak gerekiyor. Rusya'da doğan kişiler, eğer anne veya babadan biri Rus vatandaşı ise, otomatik olarak vatandaşlık hakkı elde ediyor.








  2. Zarafet
    Üye





    Rusya; çok soğuk ülkelerden biri olmasına rağmen herkesin bir kez görmesi gereken bir yer. Moskova meydanları, parkları, eserleri, gördükleri, yaşadıkları ve insanları ile ilgi çekici bir yer.




+ Yorum Gönder