+ Yorum Gönder
Tatil Gezi ve Turizm ve Dünya Ülkeleri Forumunda Japonya vatandaşı olma şartları Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Harbikız
    Devamlı Üye

    Japonya vatandaşı olma şartları








    Japonya vatandaşı olma şartları

    Sicile dikkat

    Japon vatandaşlığına başvurabilmek için, ülkede en az 5 yıl yasal olarak yaşamanız; kendi geçiminizi sağlayacak bir işiniz ve birikiminiz olması gerek. Japon vatandaşlığı elde etmenin en zor şartı ise iyi derecede Japonca bilmek. Ayrıca sicilinizin de temiz olması gerek. Japonya, yalnızca belirli şartlar altında çifte vatandaşlığa müsaade ediyor.








  2. Zarafet
    Üye





    Japonya, keşfetmek için çok sıradışı bir yer. Bir toplumun kültürel özelliklerini yansıtan en büyük yönlerinden biri de geleneksel kıyafetleridir. Japonya Kyoto'da gezilecek yerler Tapınaklar şehri Kyoto doğası, tarihi ve kültürüyle ziyaretçilerini büyülemektedir.




+ Yorum Gönder