+ Yorum Gönder
Yemek Tarifleri ve Etli ve Sulu Yemekler Forumunda brüksel lahanası nasıl pişirilir - Etli Ekşili Brüksel Lahanası nasıl yapılır - Etli Ekşili Brüksel Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Gülehasret
    Devamlı Üye

    brüksel lahanası nasıl pişirilir - Etli Ekşili Brüksel Lahanası nasıl yapılır - Etli Ekşili Brüksel








    Etli Ekşili Brüksel Lahanası nasıl yapılır
    Malzemeler :

    * 150 gr kuşbaşı kuzu eti
    * 1 adet soğan
    * 1 çorba kaşığı margarin
    * 3 adet havuç
    * 2 adet patates
    * 1 çorba kaşığı salça
    * 400 gr brüksel lahanası
    * 2 su bardağı sıcak su
    * 2-3 diş sarımsak
    * 1 adet limon suyu
    * Tuz, nane, kırmızıbiber, maydanoz

    Tarif :

    * Eti yıkayıp, suyu çekinceye kadar kavurunuz.
    * Üzerine ince kıyılmış soğanı ve margarini ilave edip, kavurmaya devam ediniz.
    * Küçük doğranmış havuç ve iri doğranmış patatesleri de ekleyip, karıştırınız.
    * Salçayı hafifçe sulandırıp, lahanayla birlikte ete katınız.
    * Üzerine sıcak su ilave edip, 20 dk. pişirmeye bırakınız.
    * İndirmeye yakın, üzerine dövülmüş sarımsak, limon suyu, tuz nane ve karabiber katıp karıştırınız.
    * Ocaktan aldıktan sonra maydanozla süsleyip, sıcak olarak servis yapabilirsiniz.








  2. VUSLAT
    Bayan Üye





    bürüksel lahanasının öncelikle yemeklerde görünümü çok güzel yemeğin görüntüsüde aslında çok önemlidir tabi lezzetini konyuşmaya hiç gerek yok çünkü çok lezzetli




+ Yorum Gönder


bruksel lahanasi nasil pisirilir,  brüksel lahanası nasıl pişirilir,  bruksel lahanasi nasil piser,  brüksel lahanasi nasil pisirilir