+ Yorum Gönder
Yemek Tarifleri ve Etli ve Sulu Yemekler Forumunda Pideli Kebap Tarifi Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Ziyaretçi

    Pideli Kebap Tarifi








    pideli kebap tarifi

    pideli kebap tarifi nasıl







  2. Asel
    Bayan Üye





    Pideli Kebap Yapılışı

    MALZEMELER
    * 1 kg koyun kuşbaşı et
    * 2 soğan
    * 3 domates
    * 4 çorba kaşığı yağ
    * Tuz ve karabiber
    * 3 pide 500gr yoğurt

    Pideli Kebap Tarifi.jpg

    1— Soğan redelenir.Suyu alınıp ete ilâve edilir. Birkaç saat veya birgece bekletilir.
    2— 2 kaşık yağ ile et kavrulur.Rendelenmiş domates konur,birkaç kere karıştırılır.
    3— Suyu konur.Eiler yumuşayıncaya kadar pişirilir. (Et yağına kalmalıdır.)
    4- Pideler ısıtılıp küçük küçük kesilir.Tabağa yerleştirilip erimiş yağ gezdirilir.
    5— Pidelerin üzerine çatalla çarpılmış yoğurt ve sonra pişirilen et konur.





+ Yorum Gönder