+ Yorum Gönder
Yemek Tarifleri ve Etli ve Sulu Yemekler Forumunda Mantarlı Et Tarifi Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Ziyaretçi

    Mantarlı Et Tarifi








    mantarlı et tarifi

    mantarlı et tarifi nasıl







  2. Asel
    Bayan Üye





    Mantarlı Et Yapılışı

    MALZEMELERI

    1 adet Soğan
    2 adet Sivri Biber
    Margarin
    Tuz
    Kara Biber
    Kekik
    Nane
    Pul Biber
    500 gram Kuşbaşı Et
    300 gram Mantar
    2 adet Domates



    Mantarlı Et.jpg

    HAZIRLANIŞI

    Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun, içine kuş başı etleri atın. Suyunu çekene kadar kavurun. Kavurduğumuz etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün. Mantarları ortadan ikiye bölün. Kavrulan etlerin üzerine atın. 1 su bardağı su, tuz ve diğer baharatları ilave edip karıştırın. Tencerenin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin.

    AFIYET OLSUN.





+ Yorum Gönder