+ Yorum Gönder
Yemek Tarifleri ve Etli ve Sulu Yemekler Forumunda Mantarlı Et Sote Tarifi Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Ziyaretçi

    Mantarlı Et Sote Tarifi








    mantarlı et sote tarifi

    mantarlı et sote tarifi nasıl







  2. Asel
    Bayan Üye





    Mantarlı Et Sote Yapılışı

    500 gr Kuşbaşı Et,
    300 gr Mantar
    2 adet Domates
    1 adet Soğan
    2 adet Sivri Biber
    Margarin
    Tuz, Kara Biber, Kekik, Nane, Pul Biber

    mantarl-et-sote1.jpg


    Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun, içine kuş başı etleri atın. Suyunu çekene kadar kavurun. Kavurduğumuz
    etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün. Mantarları ortadan ikiye bölün. Kavrulan etlerin üzerine atın. 1 su bardağı su, tuz ve diğer
    baharatları ilave edip karıştırın. Tencerin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin.





+ Yorum Gönder


mantarlı et sote