+ Yorum Gönder
Güncel Konular ve Günün Yemeği Forumunda Yemeklere lezzet katmanın püf noktası Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Suskun Karizma
    Devamlı Üye

    Yemeklere lezzet katmanın püf noktası








    Yemeklere Lezzet Katmanın Püf Noktası


    Pratik Bilgiler

    Yemeklere lezzet katmanın püf noktalarından biriside tuzdur.
    Her değişik yemek için farklı zamanlarda tuz kullanılmalıdır. Yemek ve çorbaya, tuz pişmeden evvel konulur. Etlerde ise tuz, ocaktan alınacağı sırada ilave edilir. Ayrıca sebzeleri haşlarken ise, sularına tuz konulmalıdır.
    Limon suyu, bol miktarda vitamin içeriyor ve son derece tazeleyici. Beyaz et ve balık yerken, salatalarda, buharda pişmiş sebzelerde hatta barbekülerde limonu kullanarak yiyeceklerinize düşük kalorili bir lezzet katabilirsiniz. Üstelik limon suyu, yiyeceklere tuz ekleme isteğinizi de azaltır.








  2. Kesume
    Devamlı Üye





    Yemeğe lezzet katmanın püf noktalarından bir tanesi de tuzdur yemek ve çorbaya pişmeden tuz katılması gereklidir ette ise ocaktan alınacağı zaman konur aynı zaman da sebzeleri haslarken suyuna tuz konmalıdır.




+ Yorum Gönder