+ Yorum Gönder
Yemek Tarifleri ve Kebap & Salatalar Forumunda Izgara piliç eti salatası salatalar Tarifi Konusunu Okuyorsunuz..
  1. NAZLI
    Bayan Üye

    Izgara piliç eti salatası salatalar Tarifi








    Izgara piliç eti salatası salatalar Tarifi


    MALZEMELER

    2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında soğutulmuş Amerikan Pirinci

    500 gr Kemiksiz ve derisi soyulmuş piliç göğüs eti

    1/2 çay kaşığı tuz

    1/2 çay kaşığı toz karabiber

    1-1/2 su bardağı diagonal olarak doğranmış kabak

    250 gr Enginar içi (dondurulmuş, taze veya konserve)

    200 gr Bezelye

    1 çay bardağı kırmızı biber

    1 çay bardağı İtalyan salata sosu veya başka bir sos

    1 çay kaşığı doğranmış fesleğen yaprağı

    Marul yaprakları

    , HAZIRLANIŞI

    Piliç etine tuz ve biber serpin Piliç göğüs eti ile kabağı ızgarada pişirin veya kaynatın Sonra bunları buzdolabında soğutun ve piliç etini 1,8 cm kalınlığında küp şeklinde doğrayın Pirinç, et, kabak, enginar içi, bezelye ve kırmızı biberi geniş bir kaseye koyun Fesleğen yaprağı ile salata sosunu ufak bir kap içinde kanştırın Bunu salatanın üzerine döküp hafif kanştırın Marul yaprakları üzerinde servis yapabilirsiniz



    4 Kişilik



    Her servis 472 kalori, 32 gr Protein, 20 gr Yağ, 41 gr Karbonhidrat, 2 gr Lif, 72 miligram kolesterol, ve 953 miligram sodyum içerir



    AFİYET OLSUN!







  2. naat-i şerif
    Devamlı Üye










+ Yorum Gönder