+ Yorum Gönder
Öğrenci odası ve Soru (lar) ile Cevap (lar) Forumunda İncir reçeli yaparken rengini ve diriliğini bozmaması için hangi yöntem kullanılmalıdır Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Ziyaretçi

    İncir reçeli yaparken rengini ve diriliğini bozmaması için hangi yöntem kullanılmalıdır








    İncir reçeli yaparken rengini ve diriliğini bozmaması için hangi yöntem kullanılmalıdır?







  2. Gülden
    Devamlı Üye





    İncir reçeli yaparken rengini ve diriliğini bozmaması için hangi yöntem kullanılmalıdır


    - şerbet önceden biraz kaynatılıp incirler sonradan konulmalıdır..





  3. SuskuN PrenS
    Devamlı Üye
    İncir reçeli yaparken rengini ve diriliğini bozmaması için hangi yöntem kullaniriz

    Bu aralar sizlerde bendeki yoğunluğun farkındasınız ana sayfada göremesenizde sizin tarifleriniz bölümünde oldukça yoğun bir çalışma var Hiç yayınlanmıyorsa günde 15 tarif yayınlanıyor.
    Ee bu sıkışıklıkta neler olmuş neler bitmiş bir ara taksim geçeyim size..
    Öncelikle Meyed’den (MEYVE SUYU ENDÜSTRİSİ DERNEĞİ) harika bir meyve sepeti aldım, içinde ülkemizde satılan neredeyse tüm meyve suyu markalarından birer örnek mevcuttu. Meyed’in yeni sloganı ve reklam kampanyası çok hoşuma gitti. Kendilerine teşekkür ediyor ve yeni açtıkları Meyve Adam blogu’nu mutlaka ziyaret etmenizi öneriyorum.
    Daha daha neler yaptım…
    Aylık yemek Kültürü dergisi Yemek.Name ye 3 tarif yetiştirdim. Bu ay ki konu Diyet kaçırmayın inceleyin derim.
    Barbekü için hazırlıklarımızı tamamladım Geriye kalan tek şey Cumartesi günü buluşmak ve eğlenmek..
    Hafta sonu Kumburgaz’a kaçtık, henüz ortalığın sakin olmasından faydalanıp kaçamakta bile tüm gece çalıştık (tabi denize nazır) ama ortaya birbirinden güzel şeyler çıktı yani emeğimizin karşılığını aldık…
    Hangi arada reçel yaptın diye soracak olursanız dün gece saat 23:30 sularında 2 hafta önce Kumburgazda ağaçtan topladığımız ve dolapta unuttuğum incirler geliverdi birden bire aklıma (herzaman diyorum ya enteresan zamanlarda enteresan şeyler geliyor aklıma diye).
    Artık aklıma geldiğine göre orda daha fazla kalabilmeleri imkansızdı Taktım elime eldivenlerimi başladım soymaya (az değil tam tamına 72 tane incir soydum). Tabi soymuşken bekletmek olmaz saat 02:00 gibi hayatımda yediğim en leziz incir reçeli kavanozdaki yerini aldı.







+ Yorum Gönder