+ Yorum Gönder
Öğrenci odası ve Soru (lar) ile Cevap (lar) Forumunda Ciğerin yumuşak pişmesi için için ne yapmalıyız Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Ziyaretçi

    Ciğerin yumuşak pişmesi için için ne yapmalıyız








    Ciğerin yumuşak pişmesi için için ne yapmalıyız?







  2. Gülden
    Devamlı Üye





    Ciğerin yumuşak pişmesi için için ne yapmalıyız

    - Ete tuz atınca sertleşiyor, aynı mantıkla gitmek gerekirse sertleşmemesi için tuzu pişmesine yakın atacaksın.





  3. SuskuN PrenS
    Devamlı Üye
    Ciğerin yumuşak pişmesi için için ne yapmalıyız


    Tavada pişireceğiniz ciğerin yumuşak olması için kızartma ununa bir tatlı kaşığı karbonat ilave etmeniz ciğerlerinizin daha yumuşak olmasını sağlayacaktır.
    • Ciğer pişirirken ocaktan indirmeye yakın, en son malzeme olarak tuzu ilave etmelisiniz. Aksi halde ciğeriniz sertleşir.
    • Dikat etmeniz gereken bir diğer nokta ise, ciğeri fazla unlamamanız ve kızartmadan önce unun fazlasını iyice silkelemenizdir.
    • Ciğerinizi kızgın yağda ve birbirine fazla değmeyecek şekilde azar azar kızartmanızda dışı kıtır kıtır içi yumuşacık ciğer pişirmenin en önemli noktalarından biridir.
    • Tabii bunların yanında en önemlisi aldığınız ciğerin taze olmasıdır.





+ Yorum Gönder


ciğerin yumuşak olması için neler yapmalıyız