+ Yorum Gönder
Yemek Tarifleri ve Türk Mutfağı Forumunda Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Asel
    Bayan Üye

    Zeytinyağlı Barbunya Tarifi








    Zeytinyağlı Barbunya Tarifi


    Zeytinyağlı Barbunya Tarifi.jpg


    Zeytinyağlı barbunya tarifi tarifleri, oktay usta zeytinyağlı barbunya tarifi, zeytinyağlı barbunya nasıl yapılır, barbunya, barbunya nasıl yapılır, barbunya tarifi, barbunya tarifleri, domates, havuç, kolay tarifler, maydanoz, oktay usta, Oktay Usta Tarifleri, pratik tarifler, salça, sarımsak, şeker, sıvı yağ, soğan, tarif, tarifler, tuz,
    Zeytinyağlı barbunya malzemeleri

    * Yarım kilo barbunya
    * 2 adet soğan
    * 1 adet havuç
    * 1 çay bardağı zeytinyağı
    * 2 adet domates ya da iki yemek kaşığı salça
    * 10 diş sarımsak
    * Maydanoz
    * 1 çay kaşığı şeker
    * Tuz

    Zeytinyağlı barbunya tarifi

    Tencereye bol su koyarak barbunyalar haşlanır. Boyalı suyu süzülür. Temiz bir tencereye yağ, doğanmış soğan, sarımsaklar, ayıklanmış havuçlar dörde bölünerek doğranır, ilave edilir. Ateş üzerinde hafif kavrulur, rendelenmiş domates veya salça konur. Şeker ve tuz ilave edilir, haşlanmış fasulyelerde konarak hep beraber karıştırılır. Kısık ateşte sıcak su ilavesiyle barbunyalar yumuşayıncaya kadar pişirilir. Suyunu çekip fasulyeler pişirilince söndürülür. Üzerine ince kıyılmış maydanoz serpilir.







  2. Hakim
    Devamlı Üye





    Zeytin yağlı barbunya yemeği için malzemeler: Yarım kilo barbunya 2 adet soğan 1 adet havuç 1 çay bardağı zeytin yağı 2 adet domates ya da iki yemek kaşığı salç10 diş sarımsak Maydanoz 1 çay kaşığı şeker Tuz.




+ Yorum Gönder


barbunya tarifi,  zeytinyağlı barbunya,  zeytinyağlı barbunya tarifi,  barbunya nasıl pişirilir,  barbunya nasıl yapılır,  barbunya