+ Yorum Gönder
Yemek Tarifleri ve Yemek ve Mutfak Tavsiyeleri Forumunda Parmesan Peyniri (Permigiano) - Parmesan Peyniri (Permigiano) Nasıl Yapılır Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Bilge Kağan
    Devamlı Üye

    Parmesan Peyniri (Permigiano) - Parmesan Peyniri (Permigiano) Nasıl Yapılır








    Parmesan Peyniri (Permigiano) - Parmesan Peyniri (Permigiano) Nasıl Yapılır




    İtalya'nın en çok tanınmış granüler yapılı peyniridir. Çok sert bir dokuya sahiptir. İnek sütünden yapılır. Büyük tekerlekler halinde satılır. Olgunlaşma süresi en az 2-3 yıldır. Tamamen olgunlaşmışları sadece rendelenerek veya toz haline getirilerek kullanılır. Hamur işleri ile çok iyi uyum sağlar.







  2. AJLAN
    Bayan Üye





    Mutfakta işinize en çok yarayacak peynirlerdendir. Çünkü bu peynirin hazırlanması, olgunlaşma süreci uzundur. Dolayısıyla kullanım süresi de uzundur. Rendeleyerek birçok hamur işinizde kullanabilirsiniz.




+ Yorum Gönder