+ Yorum Gönder
Yurtdışı Tatil Yerleri ve Yurtdışı Tatil Forumunda Yunanistan vizesi için gerekli belgeler Konusunu Okuyorsunuz..
  1. Asel
    Bayan Üye

    Yunanistan vizesi için gerekli belgeler








    Yunanistan vizesi için gerekli belgeler
    İşvereni firma sahibi, firma ortağı iseniz

    •Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı, Yunanistan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebini belirten dilekçe
    •Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    •Vergi Levhası Fotokopisi
    •İmza Sirküleri Fotokopisi
    •Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
    •Oda sicil kayıt sureti
    •Banka Hesap Cüzdan Fotokopisi
    •Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
    •Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
    •Ticari Seyahatleriniz İçin Yunanistan daki Firmadan Davetiye
    •2 adet Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
    •Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    •Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 EUR Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    •Bağ-kur dökümü
    Bireysel olarak ya da bordrolu çalışıyorsanız

    •Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Yunanistan konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
    •Şirketin imza sirküleri
    •Vergi levhasının fotokopisi
    •Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
    •Oda sicil kayıt sureti
    •Ticari sicil gazetesi fotokopisi
    •Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    •4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
    •Son üç aylık bordro fotokopisi
    •Banka Hesap cüzdanı fotokopisi, kredi kartı ekstreleri
    •Gayrimenkul tapu fotokopisi
    •Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
    •Ticari Seyahatleriniz İçin Yunanistan daki Firmadan Davetiye
    •2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
    •Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    •Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 EUR Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası







  2. Asel
    Bayan Üye





    •En az 6 ay geçerli pasaport
    •Pasaport fotokopileri
    •2 adet (biometrik) fotoğraf
    •Otel, uçak rezervasyonları
    •Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
    •Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
    •Ticari Ziyaretler için Davetiye

    Ayrıca;

    İŞVERENLER
    •Antetli Kâğıda Dilekçe
    •İmza Sirküleri
    •Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
    •Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
    •Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

    ÇALIŞANLAR
    •Antetli Kâğıda Dilekçe
    •İmza Sirküleri
    •Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
    •Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
    •Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
    •Sigortalı işe giriş bildirgesi
    •Maaş Bordrosu 3 aylık

    EV HANIMLARI
    •Dilekçe
    •Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
    •Evli ise evlenme cüzdanı

    ÖĞRENCİLER
    •Öğrenci Belgesi
    •Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
    •18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname

    Ortalama işlem süresi 4 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.




+ Yorum Gönder